Passionele huwelijksnacht

huwelijksnacht

Of je nog maagd bent of niet, een huwelijksnacht is bijzonder. De hele nacht vrijen met je lief. Je probeert deze passionele nacht onvergetelijk voor jullie te maken, maar deze nacht loopt meestal uit op een ramp. Stomme foutjes, hoge verwachtingen en onvoorbereidheid leiden vaak tot een sfeerloze nacht. Zeker zijn van een passionele huwelijksnacht? Zo bereid je je goed voor!

Lucht je hart
Je vraagt je vast af wat praten met vrijen te maken heeft. Maar het is belangrijk dat je je comfortabel en relaxed voelt en dat gebeurt vooral door te praten – helemaal als jullie nog maagd zijn. Zo laat je je gevoelens even bezinken. Praat over de bruiloft en begin daarna over jullie liefde te praten. Ga lekker bij elkaar zitten en raak elkaar aan. Pak zijn handen vast en raak intiem. Zodra je partner is overgehaald, heb je de beste seks.

Langzaam is sexy
Seks is leuker en lekkerder als je het langzaamaan doet. Voorspel kan hier goed bij helpen. Je kunt ook wat kaarsjes en olie neerzetten. Ze maken de sfeer romantischer en zijn zeer verleidelijk.

Niet-maagden
Zelfs als je al eerder seks hebt gehad, is de charme van de huwelijksnacht nog niet verloren. Houd de passie van je huwelijksnacht erin door een week – of een maand – voor je huwelijk geen seks meer te hebben. Zo verlang je alleen maar meer naar elkaar!

Houd fantasieën op afstand
Deze nacht is niet bedoeld om je fantasieën erop los te laten. Probeer dus zeker geen dingen die je in een pornofilm hebt gezien, want straks schrik je je partner er mee af en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Je kunt ze beter bewaren voor later.

Vergeet het verleden
Het is jullie eerste nacht als getrouwd stel en het is dus geen geschikte nacht om oude koeien uit de sloot te halen. Praat daarom niet over je eerdere relaties en zeker niet over je eerdere seksleven. Deze nacht draait om jullie en niet om exen.

Wees zelfverzekerd
Het kan de eerste keer zijn dat je je partner echt poedelnaakt ziet. Ook als dit niet jullie eerste keer is, dan is een huwelijksnacht alsnog erg spannend. Je lief is waarschijnlijk net zo zenuwachtig als jij, dus voel je zelfverzekerd en alles komt vanzelf goed.

Geniet van ieder moment en heb elkaar lief, de hele nacht.

Bron: The Times of India