VIDEO: Zo geef je hem een penismassage

penismassage

De penis is dol op een goede verwenbeurt. Maar als je zelf geen penisbezitter bent, is het moeilijk om in te schatten wat hij nou echt lekker vindt. Gelukkig hebben wij hulp gekregen van expert Tania, die gespecialiseerd is in erotische massages. In het filmpje laat zij zien hoe jij de kleine vriend van jouw lief op zeven verschillende manieren kunt verwennen.

Tekst VrouwOnline

De penismassage is een erotische massage met onderdelen van de tantraseks. Dus verreik je sexleven en breng wat spanning in je relatie, want je kunt veel meer met een penis doen dan alleen maar het standaard aftrekken.

Penismassage: Wat te doen met zijn penis

Wat dacht je van een vuurtje maken met zijn penis? Hierbij rol je met zijn penis tussen jouw handen van boven naar beneden en weer terug. Of zijn eikel zachtjes masseren? Beweeg heel zachtjes met je duim over het topje van zijn penis. En probeer eens je handen als een ‘krokodillenbek’ om zijn penis heen te slaan, beweeg dan langzaam van je handen van beneden en weer naar boven.

Ook leuk: sla zijn penis tegen je hand. Verder kun je zijn penis zachtjes als een citroen uitpersen, waarbij je van beneden naar boven gaat. Of geef kleine rukjes aan zijn penis, vijf keer achter elkaar naar boven, vijf keer achter elkaar naar beneden. Bouw het af naar vier keer, drie keer, en verder. Je partner vindt het ook lekker als je zijn ballen kriebelt.

Masseer niet alleen het bovenste deel van zijn penis, want ook wat meer naar beneden vindt hij het lekker. Vergeet vooral zijn ballen niet! Let wel op met massageolie, daar mag absoluut geen parfum inzitten, dat kan namelijk voor irritatie zorgen.

Verwenbeurt

Wil je dus meer dan je lief een beetje aftrekken? Geef zijn penis dan een goede verwenbeurt! Als je meer wilt weten, bekijk dan de video.