Pervers fruit!

geroosterde venkel

Houd jij van fruit… én van seks? Deze twee heerlijke dingen in het leven kun je ook combineren. Perversfruit.nl heeft voor jou de leukste groente- en fruitspeeltjes ontworpen. Een beetje gek, maar wel leuk!

Horny Corny
Word jij niet opgewonden van maïs? Misschien nu wel! De maïskolf ontpopt zich tot een echte verwengroente. De ribbeltjes van de maïs zorgen voor extra genot.

Gaan met die banaan
Het lijkt net een plastic banaan, maar niets is wat het lijkt. Haal het hoesje eraf en je banaan is veranderd in een penis. Zonder schaamte kun je hem zelfs meenemen in je handtas.

Komkommaar
Wat doet die komkommer nou in je nachtkastje? Wie weet beleef jij er wel hele wilde nachten mee. Mensen zullen in elk geval niet snel door hebben dat het eigenlijk een sextoy is!

Zwarte druiven met trilkever
Van zwarte druiven maak je niet zomaar een vibrator. Daarom komt er ook een kevertje kijken bij dit speeltje. Het kevertje stimuleert als de beste!

Fruitvliegje
Waar fruit is, zijn vaak ook fruitvliegjes. Meestal zijn ze vervelend en irritant, maar deze fruitvlieg geeft je toch wel een heel apart gevoel. Je hoeft de vibrator niet vast te houden, waardoor je optimaal kunt genieten van het fruitvliegje.

Nog niet genoeg pervers fruit? Nog meer speeltjes met een grappige naam zijn bijvoorbeeld de winterpenis, de bananus, aarsbeien of bloemballetjes.

Welke vind jij het leukst?