Perzik, kers, appel, of…

geroosterde venkel

Wist je dat jouw achterwerk álles over je persoonlijkheid vertelt? Dus kijk maar eens achterom!

Vorm en dikte van je achterwerk zeggen meer dan je denkt. Volgens Britse onderzoeker Sam Amos bestaan er zes soorten achterwerken die kunnen vergeleken worden met een fruitsoort. Elk heeft aparte eigenschappen.

Appel: heeft een zeer gebogen en opvallende vorm. Deze vrouw is gelukkig, tevreden over zichzelf. Doet aan sport, en let sterk op de voeding.

Perzik: een zeer rond achterste, die zich aan de heupen helemaal naar buiten richt. Een perzikkontje valt te vertrouwen, deze dames zijn zeer eerlijk en open.

Kers: een kleine, minder vlezige kont. Deze dames ogen minder vrouwelijk, zijn wel beleefd en ongecompliceerd. Geliefd door iedereen, zijn ze goed gezelschap.

Amandel: breder in de lende, maar zijdelings oogt dit achterste smal. Zelfbewuste vrouw voor wie de carrière zeer belangrijk is. Vaak leidingggevend persoon en modebewust.

Aardbei: bovenaan strak en bol, onderaan wat smaller. Deze dames zijn gevoelig en hulpvaardig, maar laten alles teveel aan het hart komen.

Peer: smaller aan de bovenkant, eerder breder aan de onderkant. Deze vrouwen zijn soms wat zwaarmoedig, hebben wat minder zelfvertrouwen, eerder schuchter en eenzaam.

Bron: www.hln.be