Psst, eet jij nog paaseitjes? Je hebt nu chocolade-piemels!

chocoladepiemel

Wil jij eens iets anders dan paaseitjes met Pasen? Misschien word je hier dan wel heel blij van. Er bestaan namelijk piemels van chocolade, toepasselijk genaamd: De Jongeheer.

En nog meer goed nieuws: de rakkers zijn niet hol, maar bestaan volledig uit chocolade. Ze zijn weliswaar een tikkie kleiner dan de gemiddelde Nederlandse penis in blije toestand. De Jongeheer is 11,5 centimeter groot, de gemiddelde stijve haalt 18,5 cm. Maar hey, deze zijn van cho-co-la.

Je hebt ze in melkvariant (waarbij de eikel uit witte chocola bestaat), maar liefhebbers van pure en witte chocola: niet getreurd. Ook voor jullie is er een piemel. Voor zo’n acht euro is jouw Pasen net iets smakelijker. Enjoy!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron & Beeld: Shoppie
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.