Pikante dromen

geroosterde venkel

Iedereen heeft wel eens een pikante droom. Over jouw baas, de buurman of de jongen van de autowasstraat. Maar vaak hebben deze dromen niets met de daad te maken, maar met de psychische relatie van jou en die ander. En dromen over iets banaals als zuurkool blijkt opeens heel sensueel te zijn.

Volgens Het dromenboek van A tot Z van Erna Droesbeke kun je onverwacht hele spannende dromen hebben. Als je droomt over een lekker bord zuurkool, droom je eigenlijk over seksueel verkeer op conventionele wijze.

Asperges
De asperge staat voor mannelijke seksualiteit, maar ook voor opbloeiende en passionele liefde. Wie had dat gedacht van die normaliter vrij saaie asperge! Zou het met de vorm te maken hebben?

Vluchtende haas
Droom je over een vluchtende haas, dan ben je bang voor seks. Daarnaast staat de haas voor vruchtbaarheid. Maar dan moet hij niet op de vlucht zijn…

Laat je tanden zien!
Als je je tanden laat zien in jouw droom, betekent dit agressieve, seksuele potentie. Vallen jouw tanden echter uit, dan heb je minder seksuele potentie. Laat ze dus vooral zien, die tanden!

Vrolijk Kerstfeest?
Ben je in je dromen in de kerstsfeer en zie je overal hulst met bessen, dan zit je goed. Hulstbessen staan namelijk voor erotiek, passie en driften.

Als je (schaam)haar maar goed zit
In je dromen naar de kapper gaan, betekent dat je jouw seksualiteit goed onderhoudt.

Droom smakelijk
Het valt op dat vooral dromen over eten wordt geassocieerd met seksualiteit. Dromen over kool, mais, olijven en tomaten spreken allemaal verlangen, passie en seks uit. Droom smakelijk dus!