Pilletje voor zoete smaak sperma

zoetigheid slaapkamer

Voor alles is een pilletje. Een Amerikaans bedrijf heeft daarom de smaak van ons lichaam maar eens aangepakt. Dankzij een oranje pil die luistert naar de naam Sugar Cum ga je lekker zoet smaken, en dat kan weer van pas komen bij orale seks.

Het oranje pilletje moet je ongeveer een uurtje innemen voor je aan de seks begint. Om het effect zo groot mogelijk te maken, moet je bedpartner ook aan de Sugar Cum.

Wees niet te zuinig en neem er meteen twee in. In het pilletje zitten extracten van ananas, papaja en açai-bessen. Verder is er ook nog kaneel in verwerkt. Het is allemaal puur natuur, volgens HiPleasures, de maker van de pil.

Intieme plekjes

HiPleasures garandeert niet alleen vuurwerk tussen de lakens, maar ook dat je liefje heerlijk smaakt, zelfs op de intieme plekjes. “Het voordeel is niet alleen zoet sperma en vaginale sappen, maar ook dat het zelfvertrouwen omhoog schiet”, schrijft het bedrijf op de website.

En het oranje pilletje is voor iedereen. Nou ja, voorlopig is Sugar Cum alleen in Miami te koop, maar HiPleasures is op zoek naar mensen die het middel elders aan de man en vrouw willen brengen.

Bron: BuzzO