Pimp je online datingprofiel!

geroosterde venkel

Online daten is populair. Steeds meer mensen wagen de stap en maken een persoonlijk profiel aan op een datingsite. Veel mensen weten echter niet goed hoe ze hun profiel zo optimaal mogelijk kunnen invullen. Hoe val je op tussen de massa? Vrouwonline geeft je drie tips voor een aantrekkelijker profiel.
 
Tip 1: ga voor een stralende profielfoto
Ook al roept iedereen vaak van niet: de foto is voor een kwart van de online daters het belangrijkste onderdeel van het profiel. Als je een foto ziet, is de eerste indruk vaak al bepalend. Zorg voor een aantrekkelijke foto door te glimlachen. Een lachend gezicht is aantrekkelijker en motiveert andere vrijgezellen om contact met je te maken.
 
Tip 2: schrijf een zelfverzekerde profieltekst
De lastigste klus is waarschijnlijk je profieltekst. Houd het kort en bondig, gebruik geen vage termen. Probeer bijvoorbeeld ambities te omschrijven en je ultieme droom te benoemen. Dit geeft een beter beeld dan dat je praat over ‘enthousiast, spontaan en zorgzaam’. Online is bijna iedereen dat volgens hun profiel. Straal vertrouwen en positiviteit uit, dit roept positieve gevoelens op bij de ander. Wees niet te overdadig met het delen van informatie, zo maak je iemand nieuwsgierig!
 
Tip 3: kies een opvallende gebruikersnaam
Om een beetje anoniem te blijven en origineel te zijn, gebruik je een naam die wat over je persoonlijkheid zegt. Als je gek bent op humor, kies dan een grappige naam. Als je dol bent op snowboarden, doe daar dan iets mee. Wees creatief: het zou zo maar een aanleiding kunnen zijn tot een nieuwsgierig berichtje van de prins op het witte paard.

Bron: c-date.nl