Pimp je pussy!

De liefhebbers zweren erbij: intiempiercings. Je voelt je mooier en de seks krijgt een enorme impuls. Hier vind je alle informatie erover!

Waarom zou je een intiempiercing laten zetten?
Veel vrouwen geven aan dat ze zich daardoor sexier en aantrekkelijker voelen. Een andere reden is dat je er een intensiever seksleven van zou krijgen. Reden genoeg dus om je daar beneden eens flink te laten doorboren…

Populair
De clitoris hood is de meest populaire vrouwelijke intiempiercing. Dat komt omdat deze redelijk makkelijk aan te brengen is en, misschien nog belangrijker: omdat deze de clitoris stimuleert. Ook als je niet met seks bezig bent. Zelfs bij gewoon wandelen prikkelt de piercing je gevoelige plekje. Veel vrouwen vertellen juichend over hoe ze voor het eerst in hun leven een orgasme kregen dankzij dit sieraad.

De clitoris hood gaat niet door de clitoris zelf, maar door het voorhuidje ervan. Dat betekent dat je daar wel genoeg huid over moet hebben, anders heb je er alleen maar last van. Bij sommige vrouwen past het dus gewoon niet.

De clitorishood kan verticaal en horizontaal geplaatst worden. De verticale optie levert het meeste seksuele rendement, omdat hij tijdens het vrijen op en neer meebeweegt. Het is normaalgesproken een staafje met een balletje eraan. Dat balletje wordt zo geplaatst dat het direct boven je clitoris zit.

De clitoris zelf piercen kan, maar veel piercers wagen zich er, terecht, niet aan. In de eerste plaats is de gemiddelde clitoris te klein om gepierced te worden, en in de tweede plaats zit er een groot risico aan vast. Als de zenuw van de clitoris geraakt wordt, raak je namelijk al het gevoel voor seksuele prikkels kwijt.
Het schijnt trouwens wel zo te zijn dat je clitoris groter wordt door het plaatsen van een clitoris hood. Dat opent wel weer de mogelijkheden om later je clitoris te laten piercen, mocht je dat nog willen.

Hoe gaat het in z’n werk?
Nadat je plaats hebt genomen in de stoel van de piercer, zal hij/zij eerst voelen of je genoeg huid over hebt voor de piercing. Als dat zo is, markeert de piercer de plaats waar de piercing komt. Na alles goed ontsmet te hebben, wordt er een klem over de te prikken plek geplaatst. Eventueel gebruikt de piercer een verdovende zalf. Dan is het even op je tanden bijten en gaat de naald erdoor. Een paar seconden later heb jij dus je piercing!

Wat je verder moet weten
Een clitoris hood geneest normaal gesproken snel. Denk eraan dat, hoe nieuwsgierig je ook bent, je de eerste paar dagen beter geen seks kunt hebben…
Het duurt 2 tot 4 weken voordat de piercing helemaal genezen is. In die periode moet je je regelmatig spoelen met zoutoplossing om ontstekingen te voorkomen. Ook belangrijk: draag katoenen ondergoed en geen strakke kleding!

Andere piercings
Je kunt in zowel je grote als je kleine schaamlippen piercings laten zetten, mits er genoeg ruimte voor is. Deze piercings zijn echt voor de sier, niet voor seksuele stimulatie. Al is het idee dat je er een hebt, vaak al spanned genoeg! Veel vrouwen laten deze piercings in setjes zetten. De echte prof hangt er dan nog een leuk kettinkje tussen…

Piercings in de kleine schaamlippen zijn binnen twee weken genezen, in de grote schaamlippen duurt het langer, ongeveer 6 weken. Tijdens de genezingsperiode kan fietsen wel pijnlijk zijn, en strakke kleding is ook zeker niet aan te raden.

Sieraden
De piercing zelf is over het algemeen een staafje, een ringetje of een half ringetje. Je kunt dan zelf een sieraad uitkiezen dat je erop laat zetten, een balletje, een diamantje of een puntje. Er zijn zelfs ritssluitingen gesignaleerd. Lachen!

Iets voor jou?
Of een piercing iets voor jou is, dat kun jij alleen besluiten! Als je een piercing laat zetten, controleer dan wel of alles bij de piercer volgens de hygiënevoorschriften van de GG&GD gaat.
Twijfel je of alles wel geneest zoals het hoort? Ga dan naar je huisarts!

Informatie
Op de site van de GG&GD vind je alles over piercing en hygiëne.
Je vindt ook veel informatie op piercing.startkabel.nl