Pluchen handboeien en een blinddoek

geroosterde venkel

Wil jij het wat spannender maken in bed, maar zie je bij dat voornemen gelijk afschrikwekkende beelden van zweepjes en leren pakjes voor je? Don’t worry, het hoeft niet gelijk zo extreem. Met deze handboeien, die lekker zacht zijn en dus niet in je polsen snijden, kun je al een mooie stap zetten.

Bind je liefje ermee vast aan de spijlen van het bed, of maak als je die niet hebt gewoon zijn/haar handen aan elkaar vast. Daarmee wordt hij of zij al erg beperkt in zijn bewegingsvrijheid en kun jij uithalen wat je wil… Tot er wordt gesmeekt om genade! Kietel met je vingertoppen of masseer met een zachte olie. Vergeet daarbij vooral de gevoelige plekjes van je (seks)partner niet. Plaag hem/haar, ook met je tong, tot hij/ze het echt niet meer uithoudt en geef dan toe. Of niet.

Belangrijk is wel om een codewoord af te spreken, voor als een van de twee het niet prettig meer vindt om machteloos te zijn. Zodra dat woord wordt uitgesproken, stopt het hele spelletje. Een ‘hou op!’ kan namelijk ook in het heetst van de strijd geroepen worden en helemaal niet zo bedoeld zijn. Dat is dus niet altijd handig.

Om het nóg leuker te maken, koop je deze blinddoek erbij. Nu kan én ziet je lover niets, dus heb jij al helemaal alle touwtjes in handen! Enjoy!

TIP: Deze spulletjes zijn ook heel geschikt voor een sexy themafeestje…

Handboeien – € 7,50 (diverse kleuren)
Blinddoek – € 3,25