Push-up boxershort

geroosterde venkel

Mannen die vinden dat hun penis te klein is, of hun billen te plat, hadden vroeger een nadeel tegenover vrouwen. Vrouwen konden de natuur een handje helpen met de push-up bh, maar voor mannen was er niets. Nu is daar verandering in gekomen met de push-up boxershort. De boxershort genaamd Bodymax zorgt voor een 40% groter geslachtsdeel en een 20% gevuldere kont.

Het Engelse Marks & Spencer, tot nu toe het enige warenhuis waar de Bodymax boxer te koop is, heeft gezegd dat er een hele wachtrij voor was. Voor 15 pond kun je de boxershort bestellen.

Push-up ondergoed is trouwens niet het enige waarmee de mannen de vrouwen inhalen. Er is nu ook corrigerend hemd ter verhulling van de mannelijke lovehandles en buik.

Tja, het is natuurlijk wel een beetje misleidend. Maar sommigen van ons misleiden mannen ook met een push-up bh of corrigerende bodystockings. Bovendien kan het mannen van hun onzekerheid afhelpen. Wat vinden jullie van deze boxershort en het hemd? Zou je zoiets voor je vriend/man kopen?