Radiogolven voor een beter seksleven

geroosterde venkel

En verlang je wel eens naar seks waar je ook echt iets van voelt? Nu is er een oplossing.

Radiogolven
Vivera, een Californisch bedrijfje, heeft een methode ontwikkeld om de vagina te vernauwen door middel van radiogolven. Je hoeft er niet voor onder narcose. Het werkt als volgt: er wordt een apparaatje tegen de opening van de vagina gezet, dat koel aanvoelt en tegelijkertijd energie uitzendt dat in het lichaam verandert in hitte. Die zorgt ervoor dat de collageendichtheid tot en met ongeveer twee centimeter in de vagina doet toenemen, wat voor een strakker gevoel zorgt.

Een 10 jaar oudere junk
Behandelingen met radiogolven zijn niet nieuw, alleen werden ze al eerder voor een ander doeleinde gebruikt. Namelijk voor het verminderen van rimpels en het wegsmelten van vetcellen. Dit had echter ook een aantal horrorverhalen tot gevolg. Mensen die deze behandeling hadden gekozen om er jonger uit te zien, beweerden er nu uit te zien als een tien jaar oudere junk omdat tijdens de behandeling te veel vet was weggesmolten. Daarna werd de behandeling milder gemaakt, maar werd daardoor een stuk minder doeltreffend.

Of en wanneer deze behandeling in Nederland te ondergaan zal zijn, is nog onbekend. Eveneens wat het zal gaan kosten.
Wel heeft erotische webshop Willie twee artikelen die hetzelfde beloven:
* Tight stuff vernauwingsolie
* Embrace vaginale verstrakkingsgel.

Zou jij de behandeling overwegen als die ook in Nederland wordt uitgevoerd, de Willie-producten uitproberen of geen van beiden? Heb jij soms je eigen methodes (spieren trainen) of boeit het je niet zo? Of heb jij na de zwangerschap geen last van dit probleem? Reageer hier onder!