Really? Vlaardingen wil geen zoenende mannenposters

Vlaardingen Suitsupply vernield

De campagne met twee zoenende mannen die Suitsupply vorige maand in abri’s liet plakken, viel niet bij iedereen in goede aarde. To say the least. Het kledingmerk raakte er wereldwijd ruim 15.000 volgers door kwijt. In Vlaardingen zijn de abri’s nu zelfs vernield.

Vooral in Vlaardingen-Holy zaten er heel wat mensen niet te wachten op de tongworstelende mannen. Een aantal posters werden voorzien van een zwart kruis. Van andere abri’s werd het glas vernield. De afbeeldingen waarbij de twee mannen de camera inkijken zijn nog piekfijn in orde.

Doodsbedreigingen

Campagnes van Suitsupply zijn soms op het randje en dat zorgt vaker voor opspraak. In 2016 kreeg oprichter Fokke de Jong zelfs doodsbedreigingen naar z’n kop geslingerd vanwege een campagnebeeld waarop twee hele kleine mannetjes van ontblote borsten afgleden. (Homo)seksualiteit is dus nog wel een dingetje.

 

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron AD | Beeld Instagram
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.