Recepten voor de liefde

geroosterde venkel

Erotisch kookboek

Pasta met in tequila gemarineerde oesters, bonen uit de geparfumeerde tuin, paarse aardappelen met kaviaar, zeevis met champagne en druiven… Het zijn slechts enkele van de vele verrukkelijke en stimulerende recepten in dit door Laura Esquivel’s bestseller Rode rozen en tortilla’s geïnspireerde literair-erotische kookboek.

Beschreef Esquivel reeds in haar roman de magische band tussen liefde en eten, in haar inleiding voor Recepten voor de liefde leidt zij de lezer binnen in een zintuiglijke wereld waarin koken een avontuur is en ieder gerecht een intiem feest.

Naast de vele sensuele Latijns-Amerikaanse recepten en hun herkomst, vind je ook uitspraken, aforismen en wisecracks van beroemde auteurs en persoonlijkheden als Oscar Wilde, Toergenjev, Barbara Cartland, Saki, Mark Twain, Bette Davis, Winston Churchill en talloze anderen.

Titel: Recepten voor de liefde
Auteurs: Laura Esquivel & John Willoughby
Uitgever: Vassallucci
ISBN: 905000041X

Ben je in de mood geraakt om romantisch te gaan koken? Vrouwonline heeft zelf ook enkele heerlijke romantische gerechten online gezet. Zie bijvoorbeeld ook de sexy voedsel fotogallery!