Saai sexleven? Plas onder de douche!

sexleven

Jullie hebben alle standjes al eens uitgeprobeerd en allerlei gekke plekken bezocht voor een avontuurtje en toch is de vonk in bed lichtelijk gedoofd. Kortom: jullie sexleven kan wel een boost gebruiken. De oplossing hiervoor is dichterbij dan je denkt…

Om je sexleven te verbeteren zou je het toilet moeten laten voor wat ‘ie is en je plasje onder de douche moeten plegen, terwijl je squats doet. Althans, als we Gwyneth Paltrow moeten geloven. Al een tijdje deelt de actrice haar lifestyletips op haar website Goop, en onlangs kwam ze met deze bijzondere tip.

Volgens Paltrow zit het geheim in je bekkenbodem. “Plas onder de douche terwijl je aan het squaten bent,” schrijft ze op haar blog. “Wanneer je squat om te plassen – in tegenstelling tot wanneer je op het toilet zit – span je automatisch die bekkenbodem stevig aan. Zorg ervoor dat je diep genoeg squat, net zoals wanneer je moet plassen in een bos.” Als je last hebt van zwakke bekkenbodemspieren zijn er allerlei oefeningen  om die spieren te versterken, maar vooral de plasoefening in de douche zou erg effectief zijn.

Hoewel dit ons niet de meest frisse manier lijkt, zouden sterke bekkenbodemspieren – naast een beter sexleven – ons ook een vlottere, pijnloze penetratie en intensere orgasmes opleveren. Wie voelt zich geroepen om het uit te proberen?

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.