Schatje, ik moet wéér overwerken…

Viva nummer 12, die nu in de winkels ligt, is zo’n beetje helemaal gewijd aan vreemdgaan. Niet ter promotie, maar om uit te zoeken hoeveel mensen het doen. En waarom. En met wie. En waar.

Waar dan??
Samen met datingsite secondlove.nl, een verzamelplaats voor mensen die op zoek zijn naar een affaire, hield Viva een enquête over vreemdgaan. Het antwoord op ‘waar doen ze het?’: 44% heeft seks bij een van de twee thuis, 40% in een hotel, 4% op het werk en 7% in de auto (de overige 5% wordt niet genoemd).

(Zo veel mensen in de auto?? Dat van dat hotel herken ik wel, maar waarom heb ik dan nog nooit mensen in een auto zien seksen? Waar parkeert zo’n stel die auto?)

Spelregels voor dummies
In de Vreemdgaan special ook ‘De 7 beste smoezen om ongestoord vreemd te gaan’ (hm, das is eigenlijk wel een soort promotie). Ik verklap er een: heb je rode schrammen na een vrijpartij? Geef je hond of kat de schuld. Ook te gebruiken bij verdwaalde haren.

En de vreemdgaan-spelregels voor dummies. Een paar regels: geef je minnaar hetzelfde parfum als je partner en maak een geheim e-mailadres aan. En spreek ergens af waar je vrienden nooit zullen komen.

Homewrecker
In de special verder een compleet ‘Buiten de deur eten-abc’, van Alibi tot Zaadoorlog. De ‘h’ staat bijvoorbeeld voor Hotel. Fotograaf Gert-Jan van den Bemd maakte foto’s in Belgische wiphotels voor vreemdgangers, per uur te huur. Je ziet alleen de sporen die ze achterlieten. Bekijk de kiekjes op www.grandfoulard.com

Journalist Maya (28) vertelt in de special over haar titel van ‘homewrecker‘: ze begon een affaire met een getrouwde man. Die, nogal tegen de norm in, zijn vrouw ook echt voor haar verliet.

Open en bloot
En een heel stel dames doet in de special open en blote onthullingen over die speciale krachtpatser, ‘onze grootste vriend’, die roze Tarzan: de vibrator.

Niets aan vreemdgaan is jou nog vreemd, als je dit allemaal hebt gelezen. Wat niet wil zeggen dat je het ook wilt doén, uiteraard.

Ben jij wel eens vreemdgegaan en waar deed je dat?

CC foto: Nicholas Kennedy