Seks in de auto toch niet zo populair

geroosterde venkel

Seks met je partner kan natuurlijk gewoon in een bed, maar sommige mensen gaan liever voor een spannende plek. De auto lijkt altijd een favoriete locatie. Even een momentje langs de weg of op een verlaten parkeerplaats kan erg spannend zijn, hoewel het natuurlijk wel verboden is.

Toch zijn we braver dan we lijken, want een vrouw heeft in haar leven gemiddeld slechts drie keer seks in een auto. Het Duitse bedrijf Skobbler hield een enquête onder Duitse vrouwen. Hier kwam ook uit dat vrouwen tijdens hun leven 574 keer in de auto zoenen. Dit leidt dus slechts in drie gevallen tot meer! Bij mannen ligt het aantal keer seks in de auto iets hoger: op 6 keer.

Met de enquête werd bovendien onderzocht wat we allemaal nog meer doen in de auto. Naast het concentreren op de weg gebeurt er namelijk van alles op de voor- en achterbank. Vrouwen geven bijvoorbeeld ruim 6000 keer commentaar op hun kinderen (die kunnen ook wel erg vervelend zijn in de auto). We besteden zo’n 373 dagen aan het luisteren naar de radio en zingen ruim 5100 keer in de auto.

Het gaat ook vaak fout tijdens het rijden. We rijden namelijk gemiddeld 69 keer door een rood licht, vloeken 285 keer tegen andere bestuurders en raken 355 keer verdwaald. Ten slotte hebben we nog zo’n 2863 ruzies in de auto. Wij vrouwen huilen in onze auto zelfs 100 keer en mannen 49 (!) keer.

Herken jij jezelf hierin? Of heb jij stiekem veel vaker seks in de auto?

Bron: The Sun