Seks met een vampier

geroosterde venkel

Leuk om mee te spelen tijdens of na het kijken van de film Twilight Saga, Eclipse. De vampierdildo! The Vamp is speciaal ontworpen om het gevoel te krijgen dat je met Edward Cullen of Jacob in bed ligt. In Amerika ligt The Vamp al in menig vrouwenkastje.

Smachtend kijk je naar de hunks in de Twilight Saga. En als de film voorbij is, ga je vol fantasieën naar bed. De kans is klein dat Edward Cullen of Jacob plots naast je ligt om je alle hoeken van de kamer te tonen. Maar gelukkig kun je met The Vamp al je fantasieën tot leven wekken. The Vamp is een dildo die koud of warm blijft, zodat hij net zo aanvoelt als jouw favoriete vampier of weerwolf.

The Vamp heeft een lijkbleke kleur, om dichtbij een echte vampierpiemel te blijven. Je kan ‘m in de diepvries leggen, zodat je een ijskoude dildo hebt om mee te spelen. Haal de dildo er ’s nachts uit en hij glimt net als Edward! Als je van wat warmere temperaturen houdt, kun je de dildo ook in je handen opwarmen. Een warme dildo laat je fantaseren over een geweldige nacht met sexy Jacob.

Ook voor de vrouwen die weinig met vampieren hebben, kan de dildo een aangename verrassing zijn. Net als een ijsklontje kan een ijskoude Vamp je plezierige rillingen over je lichaam bezorgen!

Online te koop bij Tantus Inc.