Seks met goud, parels en mensenhaar

geroosterde venkel

Wat als je een gewone vibrator of dildo niet spannend genoeg vindt? Dan schaf je een zweepje van mensenhaar of een dildo met echte diamanten aan.

Erotische gadgets
Australisch ontwerper Colin Burn houdt van seksspeeltjes: hij ontwikkelt ze. Maar plastic speeltjes zijn niet zijn ding, Colin ontwerpt alleen ‘hoogstaande en erotische gadgets’. En die gadgets zijn niet goedkoop. Voor een exclusief sekspeeltje van Burn betaal je al gauw 500 dollar. De duurste en meest exclusieve exemplaren kosten zelfs 38.000 dollar!

Exclusief
Waarom de speeltjes zo duur zijn? Ze worden gemaakt van zilver, goud, juwelen en diamanten.
Burn ontwerpt zweepjes van mensenhaar, vibrerende eieren, dildo’s en vibrators. Een van zijn meest exclusieve ontwerpen is de Casanovazweep. Het zweepje is gemaakt van goud, zilver, parels en om het speeltje nog extremer te maken: mensenhaar. Er zijn maar 250 Casanovazweepjes te koop.

1500 diamanten
Een ander exclusief speeltje van de hand van Burns is de Eternity dildo met diamanten. Maar Colin Burns wil meer. Het schijnt dat hij in 2010 de duurste dildo ooit gaat maken van platina en 1500 witte diamanten! Van deze superexclusieve dildo worden maar 10 exemplaren gemaakt.