Seks op een festival

geroosterde venkel

Op een festival voel je je vrij en blij. De sfeer en muziek in combinatie met alcohol en gezellige mensen zorgen er ongetwijfeld voor dat je zin krijgt! Op festivals wordt dan ook heel wat afgesekst. Maar hoe pak je dat nou aan?

Festivalseks
Uit de festivalenquête van Studio Brussel blijkt dat bijna de helft van de ruim 2.500 ondervraagde festivalgangers al eens seks gehad heeft op een festival. In 20 procent van de gevallen ging het om een onenightstand en maar liefst één op de drie van deze onenightstands gebruikte geen condoom.

Goede sekslocatie
Op een festival is natuurlijk niet elke locatie ideaal om te vrijen. Ga je naar een meerdaags festival? Je tent is dan het perfecte seksplekje. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het gewoon op de festivalweide zelf te doen. Ruim acht procent van de seksuele handelingen vindt hier plaats! Daarnaast kun je ook kiezen voor het toilet, maar of dat nou zo’n fris idee is?

Goede tent
Wanneer je seks in je tent hebt, wil je natuurlijk niet dat iedereen kan meegenieten. Zorg er daarom voor dat je een goede stevige tent hebt. Ook is het verstandig om geluidsboxjes met muziekapparatuur mee te nemen. Zet de muziek lekker hard en niemand kan jullie seksgeluiden horen!

Handige standjes
Twee personen in een klein tentje vergt wel wat creativiteit op het gebied van seks. De missionarishouding is een handig standje voor in de tent. Doordat jullie vrij vlak op elkaar liggen hebben jullie weinig last van het ruimtegebrek. Wanneer je dat lekker vindt, kun je als vrouw ook je benen optrekken (honingpotje). Ook het hemelbed, waarbij de vrouw op de man ligt, is een handig standje voor in de tent. Lepeltje lepeltje is natuurlijk ook super intiem!

Veilig
Duik je de tent in met iemand die je niet goed kent? Gebruik een condoom! Maar liefst één op de drie onenightstands gebruikt namelijk geen condoom. Je wilt natuurlijk geen vervelende ziektes oplopen. Knoop het goed in je oren, want onder invloed van alcohol vergeet je dit gemakkelijk.

Wij zijn benieuwd: heb jij wel eens seks gehad op een festival? En op welke plek dan?