Seksen met je iPad

Of deze app plus accessoires door de strenge en tikkeltje preutse ballotagecommissie van Apple goedgekeurd wordt, is natuurlijk nog maar de vraag. Maar moeten we dat überhaupt wel willen met z’n allen?

Zaklamp
Het bedrijf Fleshlight staat bekend om zijn seksspeeltjes die je als man naar eigen wens samen kunt stellen. De naam van het merk zegt het al: het product lijkt van de buitenkant -ter camouflage- op een zaklamp en is dus onopvallend in elk zakenkoffertje mee te nemen. Het speeltje zelf dient echter als nepvagina (of -mond, of -kont…): met een speciale opening in een rubberen opzetstuk wordt het gevoel van echte penetratie nagebootst. Met een draai aan de knop is bovendien de gewenste strakheid in te stellen.

Rubberen mondjes
Op zich ben ik wel wat gewend, ik kom van alles tegen en verbaas me niet zo snel ergens meer over, maar op de een of andere manier vind ik dit een angstaanjagend ding. Die enge rubberen mondjes en andersoortige gaatjes die je zo hongerig aanstaren… Ik krijg er de kriebels van en nee, niet op een fijne manier. Ik zie zo’n vent al staan of liggen, vol passie een zaklamp neukend.

Verregaande liefde
Het bedrijf gaat nu echter nog een stapje verder. Het wil meeliften op het succes van de iPad en speelt in op de verregaande liefde die mannen tegenwoordig voor hun ‘geile’ gadget voelen. Mannen en hun iPads zijn onafscheidelijk, ze nemen ze zelfs mee naar het toilet, blijkt uit onderzoek. Aangezien uit ander onderzoek ook naar voren komt dat mannen daar onder werktijd regelmatig masturberen, komt deze nieuwste uitvinding al helemaal als geroepen.

Neukbare iPad
De zogeheten FleshliPad Holder is een iPad-case met daaraan vast zo’n ‘zaklamp’. Er hoort een app bij die een breed scala aan foto’s, video’s en animaties bevat van personen (of objecten, of whatever) waar de man graag eens zijn penis in zou stoppen. “Imagine all the things you could pretend to have sex with!” schreeuwt een website enthousiast over het speeltje. Zelfs de snelheid van penetreren wordt gemeten en getoond, dus als man zie je op je scherm direct het effect van hard of zacht stoten.

Het moet nog even landen
Ik broed al dagen op een mening of soort van conclusie omtrent dit product, maar ik vind er de woorden maar niet voor. Sprakeloos ben ik, van ongeloof. En dat terwijl mijn hoofd normaal gesproken toch echt een enorme brij aan hersenspinsels herbergt. Dat er iemand op het idee komt om neukbare iPads te maken, gaat er bij mij nog niet in… Het moet nog even landen.

Voorlopig ben ik dus nog erg sceptisch over deze nieuwste ontwikkeling. Laten we anders gewoon met smart wachten op de vrouwelijke variant: een iPad met een voorbinddildo om. Pas dan praten we verder.

Foto: tvmiller.com + Photoshop