Seksgeheimen

geroosterde venkel

Mannen blijven ons qua onzekerheden verbazen, zo ook in de slaapkamer. Het is onmogelijk om het complete mannengedrag te bespreken, maar hier zijn vijf geheimen die jou helpen je man beter te begrijpen. Deze tips kunnen jullie zelfs dichter bij elkaar brengen.

Angst om jou teleur te stellen
Rolmodellen als Madonna en de meiden van The Sex And The City moedigen vrouwen aan om zich meer open te stellen voor seksuele verlangens en klachten. Dit soort gedachten kunnen problemen bij mannen veroorzaken, want mannen voelen een enorme druk om seksueel te presteren. Hij wil zo goed mogelijk in bed presteren, om jou niet teleur te stellen. Zelfs als jij niet zoveel om zijn prestaties geeft en hem een paar slechte prestaties zal vergeven, zal hij moeite hebben om zichzelf te vergeven.

Mannen hebben jouw goedkeuring nodig
Seks is voor mannen het bewijs dat ze ook daadwerkelijk mannelijk zijn. Voor een man betekent seks dat hij een vrouw kan opwinden, dat hij energiek en een minnaar is. Je partner wil graag een soort ‘superheld’ zijn en hij wil ook dat jij hem graag zo ziet. Als hij jou verwend heeft, voelt hij zich voldaan en als je ook echt plezier hebt, laat hem dat dan ook weten. Hij zal meer van je houden door je complimentjes.

Mannen houden niet van wachten
Zet je date regels aan de kant, want mannen vinden het fijn om te weten of seks een belangrijk onderdeel in de relatie is. Duik niet al te snel met hem de koffer in, maar geef hem wel de indruk dat jij meer van hem wilt. Hij wil namelijk graag weten of jij hem seksueel aantrekkelijk vindt.

Ook mannen zijn zich bewust van hun lichaam
Mannen maken zich niet zoveel zorgen om hun lichaam als wij doen, maar ook zij hebben zo hun eigen probleempjes. De meeste mannen zijn bezorgd om hun conditie en kaalheid. Wees dus lief voor ze en zeg dat het allemaal wel meevalt.

Mannen vergeven geen vreemdgangers
Mannen die bedrogen zijn door hun vriendin, vooral in de slaapkamer, zijn veel minder vergevingsgezind dan dat vrouwen in dezelfde situatie doen. Mannen willen namelijk loyaliteit ten koste van alles. Laat hem dus zien dat je te vertrouwen bent.

Bron: The Times of India