Sekslesje: ssssttt!!

geroosterde venkel

Uit het Grote Mannenonderzoek 2011 van Askmen en het Grote Vrouwenonderzoek op SoFeminine.co.uk blijkt dat mannen toch echt van Mars komen en vrouwen van Venus. Want wat hebben mannen andere standaarden en verwachtingen!

Uitbundig seksleven
30% van de vrouwen vindt dat mannen een vrij uitbundig seksleven hebben als ze de grens van 50 sekspartners bereiken. Mannen op hun beurt zien een vrouw niet meer als potentieel relatiemateriaal als zij seks heeft gehad met tientallen mannen. Een derde van die mannen noemt een vrouw een slet zodra ze met twintig mannen of meer naar bed is geweest en 20% als een vrouw met 10 mannen de lakens heeft gedeeld!

Want zo zijn mannen natuurlijk zelf helemaal niet…

Mannelijke slet
Wij vrouwen zijn iets soepeler. De meerderheid van de vrouwen vindt dat mannen de naam ‘mannelijke slet’ verdienen zodra ze met 20 tot 50 vrouwen seks hebben gehad. Slechts 14% vindt dit na 10 verschillende sekspartners. Toch blijken ‘oudere vrouwen’ meer vergevingsgezind, de 40-plussers beweren namelijk dat het niet uitmaakt met hoeveel vrouwen een man naar bed is geweest.

Stil houden
Uit het onderzoek onder vrouwen blijkt dat zij nooit liegen over het aantal sekspartners. Maar heb je meerdere sekspartners gehad? Houd dat dan maar stil, wil je ooit nog kans maken op een langdurige relatie. Maar je moet natuurlijk wel goed in bed zijn. Hoezo oefening baart kunst? Zullen we mannen ooit begrijpen?