Seksschandalen van de sterren

geroosterde venkel

Om de zoveel tijd wordt de wereld weer opgeschrikt door een één of ander seksschandaal. Of is het tegenwoordig best normaal dat er een pikante sekstape op het internet opduikt? Deze sterren geven in ieder geval het ‘goede’ voorbeeld.

Bill Clinton
Wie kent de uitspraak van Bill Clinton niet: “I did not have relations with that woman”. Om je geheugen even op te frissen: in de jaren ’90 verloor de toenmalige president van Amerika Bill Clinton bijna zijn presidentschap door de relatie met stagiaire Monica Lewinsky. De details van hun relatie vertelde Monica aan vriendin en collega Linda Tripp die stiekem hun geheime telefoongesprekjes aftapte…

Kim Kardashian
Wat dacht je van de sekstape van Kim Kardashian en rapper Ray J onder de naam ‘Kim Kardashian Superstar Featuring Ray J’? Zelf zei Kim in een interview met Allure Magazine in september 2010 dat het niet haar meest trotse moment is. Vriend Kanye is wel degelijk van de beelden gecharmeerd. Zo zou hij tijdens vrijpartijen met andere vrouwen graag naar de tape van Kim kijken. Inmiddels is uitgelekt dat ook Kanye een eigen video heeft gemaakt.

George Michael
George Michael is niet vies van een seksspelletje. In 1998 werd hij gearresteerd omdat hij undercover agent Marcelo Rodriguez seksueel intimideerde in een openbaar toilet. Het schandaal blies in ieder geval nieuw leven in de carrière van George, want met het nummer Outside en de bijbehorende passende videoclip kwam er weer genoeg geld in het laatje.


Bill Clinton, Kim Kardashian en George Michael

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez is niet zo braaf als ze lijkt. Toen de zangeres in 1997 op huwelijksreis was met ex Ojani Noa, maakten ze een sektape waarin Jennifer maar liefst 20 minuten naakt te zien is. Nu is Jennifer erg bang dat de tape uitkomt, want Ojani speelt het spelletje heel slim. Hij heeft de tape aan zijn huidige vriendin verkocht die de tape wel openbaar mag maken, omdat zij schade heeft geleden door de rechtszaak tussen Jennifer en Ojani. Verschillende pornosites hebben al interesse getoond. Laten we hopen dat de schade beperkt blijft voor Jennifer.

Hugh Grant
In 1995 werd Hugh betrapt toen hij seks had met prostituee Divine. Hugh had destijds nog een relatie met Elizabeth Hurley, maar zij hoefde hem na het ‘slippertje’ niet meer te hebben en wees hem de deur. Divine houdt echter wel iets moois over na de seks met Hugh. Zij mag zich nu miljonair noemen door de vele reclame-opdrachten en talkshows waar ze in verscheen. De man van Divine is ook erg blij met de gebeurtenis: “Als ik hem zou kunnen ontmoeten zou ik zeggen hoe dankbaar ik ben.” Toch is Hugh het kunstje nog niet verleerd. In 2008 werd hij gespot met een Braziliaanse prostituee in de Habana Club in Puerto Banus.

Britney Spears
Dat Britney een oogje had op haar ex-bodyguard Fernando Flores en dat hij haar heeft aangeklaagd voor seksuele intimidatie is geen nieuws meer. Een vriend van Fernando heeft de foto’s gezien en beweert dat de bodyguard kan aantonen dat Britney de foto’s nam met haar gsm. Zo heeft ze foto’s gemaakt van haar vagina, pikante foto’s in lingerie en naaktfoto’s waarmee ze hoopte Fernando op te winden. Dat is haar blijkbaar niet gelukt. De twee zijn tot een schikking gekomen in een rechtszaak.


Jennifer Lopez, Hugh Grant en Britney Spears

Jude Law
Acteur Jude Law kan zijn libido niet zo goed onder controle houden, zeker niet in het bijzijn van aantrekkelijke kindermeisjes. Zo heeft hij zijn ex Sadie Frost bedrogen met de nanny. Het eerst zo gelukkige sprookje werd al helemaal een schandaal toen bleek dat de oppas zwanger was van Jude. Overigens gaat er ook het gerucht dat Jude en Sadie een triootje hebben gehad met Kate Moss. Gelukkig zag Sienna Miller zijn uitspattingen over het hoofd. Ook zij kan hem misschien niet alles geven wat hij nodig heeft, want ook haar heeft hij meerdere malen bedrogen. Een koekje van eigen deeg moet Jude dan misschien weer op het rechte pad brengen, want Sienna zou overspel hebben gepleegd met Joe Armstrong.

Hulk Hogan
De beste vriend van Hulk Hogan stond toe dat de worstelkoning het bed deelde met zijn eigen vrouw. Naar verluidt zou Bubba the Love Sponge alles hebben gefilmd om er vervolgens flink geld mee te verdienen. Hulk heeft het stel inmiddels voor de rechter gesleept wegens schending van privacy en samenzwering.

Colin Farrell
Ook bad boy Colin Farrell mag natuurlijk niet aan dit lijstje ontbreken. In 2003 maakte hij een sekstape met toenmalige vriendin, Playboy-model Nicole Narain. In 2006 besloot Nicole deze 14 minuten durende video uit te lekken, waardoor hij inmiddels overal op internet te vinden is. Colin heeft zijn ex aangeklaagd.


Jude Law, Hulk Hogan, Colin Farrell