Seksvragen? Hier de antwoorden!

geroosterde venkel

Over de G-spot zijn al ontelbare artikelen en boeken geschreven. Bestaat ie nou wel of niet? Het lijkt een eeuwige discussie te blijven. Sommige vrouwen weten zeker dat we over zo’n ongelofelijk gevoelig plekje beschikken, anderen geloven er niet in. Het zou natuurlijk ook kunnen dat die laatste groep ‘m simpelweg nog niet gevonden heeft, want de degenen die zeggen er eentje te hebben, vertellen allemaal dat ie wel vrij lastig te vinden is/was. En of dat nog niet genoeg is, is er een nieuwe seksrage opgedoken: de zoektocht naar de zogeheten PS-spot. Wat dat nou weer is…?

Durf te vragen
Het boek Waar zit die G-spot dan? vertelt onder andere waar die G- en PS-spot zouden moeten zitten, mochten ze bestaan. Daarnaast geeft het boek antwoord op veel meer, heel uiteenlopende, vragen over seks en relaties. Elk hoofdstuk behandelt een vraag, die door schrijfster Marianne Ras kort en krachtig beantwoord wordt. Het zijn vragen die bij zo’n beetje elke vrouw spelen, vragen die gebaseerd zijn op opvallende wetenschappelijke onderzoekjes of vragen die eigenlijk te gênant zijn om te stellen, maar waar je wel graag meer over zou willen weten. In die laatste categorie vallen bijvoorbeeld: ‘Zure vrouwen, zure vagina’s?’ en ‘Vaginale winden, hinderlijk?’

Verder vertelt Marianne je onder andere wat een goede bedpartner is, of beffen heaven is, waarom sperma verschillende smaken heeft, wanneer je seksverslaafd bent en of een triootje een boost voor je relatie is.

Seks is leuk
Het boek is niet alleen informatief, maar ook vermakelijk. Marianne beschrijft de seksuele issues op een luchtige, vrolijke en lekker leesbare manier. Haar belangrijkste conclusie is eigenlijk dat het voor iedereen goed is om je lichaam te kennen en dat van je sekspartner ook grondig te ontdekken, zonder daarbij het respect voor de ander te verliezen. Seks is volgens haar spannend, opwindend en vooral heel leuk!

Wil jij ook een plezieriger liefdesleven? Wellicht kan Waar zit die G-spot dan? je daarbij helpen. Het boek is nu online te bestellen voor € 14,95.

Waar zit die G-spot dan?
Marianne Ras
ISBN: 9046809404
Uitgeverij: Nieuw Amsterdam