Sex bij je (schoon)ouders thuis?

sex

Ben je tijdens de feestdagen bij je familie met je liefje? Dat is een leuke boost voor je sexleven…

Als je tijdens Kerst bij jouw ouders of de ouders van je object of affection bent, hoeft dat geen reden te zijn om die dagen geen sex te hebben. Sterker nog, met een beetje creativiteit voer je de spanning flink op.

App je even voor mij?

Zo’n lang kerstdiner uitzitten, kan best een opgave zijn. En de hele tijd naar je telefoon staren kan natuurlijk niet, maar af en toe een spannend berichtje naar je liefje over het ‘toetje’ kan de sfeer er goed in houden…

Zoek het buitenshuis

Zijn er last-minute boodschappen nodig? Moet er even iets ergens naartoe worden gebracht? Prima moment voor een getaway voor jullie. Of knijp er even tussenuit onder het mom van een boswandeling. Doe eerst wat gedaan moet worden en rijd daarna naar een afgelegen plekje voor een steamy sessie op de achterbank. Sowieso is wat tijd voor jullie samen een goede oppepper voor de relatie tussen al dat verplichte familiegebeuren.

Mag het wat zachter?

Sex en de daarbij horende geluiden maken het daarop volgende kerstontbijt een tikkeltje ongemakkelijk. Neem daarom een laptop, tablet of speakertjes mee waar je muziek op een redelijk volume op kunt draaien. De kans dat je betrapt wordt is misschien opwindend maar gehoord worden, wil je waarschijnlijk liever vermijden.

Waterpret

Is het je eerste keer bij de nieuwe schoonouders en slapen jullie misschien wel in aparte slaapkamers? Sta dan vroeg op en duik samen onder de douche. Kleine tip: Let wel op het eventuele galmende geluid van de badkamer.

Bring sexy back

Spreek af om voor elkaar een spannend cadeautje te kopen wat je op een moment zonder familie erbij aan elkaar geeft. Ook leuk: trek hele sexy lingerie aan onder je kerstoutfitje en zorg dat je partner dit heeft gezien. Goed voor de verbeelding…

Beeld: 123RF