Sex in de badkamer zeer populair

geroosterde venkel

Ondanks dat de slaapkamer nog altijd met stip op nummer 1 staat als het gaat om favoriete sexplekjes, wordt hierin ook steeds meer geëxperimenteerd. Meer dan 40% van de Britten geeft namelijk aan dat ze weleens sex hebben in de badkamer. Dat maakt het de op één na populairste sexplek!

Douche en bad
Natuurlijk zijn er binnen de muren van de badkamer ook weer verschillende plekjes om het te doen. De meeste mensen hebben het vaakst sex in de douche, gevolgd door het bad. Bovenop het toilet, op de wastafel en op de vloer maken het rijtje van badkamersex compleet.

Een beetje anders
Maar wat maakt sex in de badkamer nou zo leuk? Volgens de meeste Britten is het gewoon de kick om het eens een beetje anders te doen dan het traditionele plaatje. Anderen vinden dat het warme water de sex beter maakt en nog een argument is dat de sex zo lekker schoon is in de douche.

“Normaalgesproken is de badkamer een plek waar mensen hun privédingen doen. Maar, zo blijkt uit ons onderzoek, badkameractiviteiten kunnen soms een stuk socialer worden!” aldus Peter Gregg van UKBathrooms.com, initiatiefnemers van de enquete.

Andere plekjes
Naast het bed en de douche, hebben Britten graag sex op de bank, op de keukentafel en op de vloer van de woonkamer.

Nog inspiratie nodig? Lees ons artikel met de meest spannende sexplekjes!

Bron: Female First