Sex met knappe man zorgt voor beter orgasme

geroosterde venkel

Vrouwen ervaren een beter orgasme tijdens sex met een aantrekkelijke man. Ook is de kans op zwangerschap groter bij een knappe partner.

Knappe, gespierde mannen zijn niet alleen mooi om naar te kijken. Hun aantrekkingskracht heeft ook een biologisch voordeel voor ons vrouwen. In een onderzoek zijn 110 stellen ondervraagd over hun sexleven. Er werd  onder andere gevraagd hoe aantrekkelijk en dominant ze hun partner ervaren en wanneer de vrouw klaarkomt: voor, na of tegelijk met de man.

Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen bij dominante, gespierde en knappe partners betere en meerdere orgasmes beleven. De mogelijke oorzaak: een aantrekkelijke, gespierde man is een belofte voor een nageslacht met goede genen. Net als een vrouw met grote borsten en ronde heupen er vruchtbaar uitziet voor de man.

Biologisch nut

Er werd altijd gedacht dat het vrouwelijk orgasme geen biologische functie had. Dit onderzoek zou echter bewijzen dat de kans op een zwangerschap in verband staat met de timing van het orgasme van de vrouw.

Wanneer de vrouw één minuut voor of 45 minuten na haar partner haar partner klaarkomt, is de kans op bevruchting namelijk hoger. Ze geloven dat een orgasme het sperma van de man helpt ‘behouden’ in de vagina en zo de conceptie bevordert. En hoe aantrekkelijker de vrouw haar sexpartner vindt, hoe beter de timing van haar orgasme. Vallen voor een knappe man is dus zeker geen oppervlakkigheid!

Bron: Daily Mail