Sex sells! Of toch niet?

sex sells
‘Sex sells!’: je hoort het regelmatig en je ziet het overal. Maar klopt dit ook? En geldt dit dan alleen voor mannen of ook voor vrouwen, maar misschien op een andere manier? We kennen allemaal het cliché dat vrouwen van intimiteit en romantiek houden en een harde pornofilm liever aan hun neus voorbij laten gaan. Maar toen verbaasden miljoenen vrouwen de wereld toen de Vijftig Tinten-trilogie als warme broodjes over de toonbank vloog. Blijkbaar kunnen we best een stootje hebben..
Middels deze enquête gaan we op zoek naar antwoorden op vragen als: is een spannend verhaal erotischer dan een foto die niets aan de verbeelding overlaat? Welke onderwerpen zijn nog een taboe? En hoeveel waarde hechten we aan tips, tricks en trends op seksueel gebied? Jouw eerlijke antwoorden worden gebruikt voor het ontwikkelen van een erotische bijlage, speciaal voor alle Viva lezeressen.

Laat je mening horen

Dus ben jij tussen de 25 en 55 jaar en vind je dat het wel wat spannender mag, of juist niet, laat je ‘stem’ dan horen. Het neemt slechts een paar minuten van je tijd in beslag en niet geheel onbelangrijk; het is volledig anoniem en wordt dus niet voor advertentiedoeleinden gebruikt. Klik hier om mee te doen!

Beeld: wisky / 123RF Stockfoto