Je sexfantasieën werkelijkheid? Deze vibrator does the job!

Het lezen van een erotisch verhaal zal nooit meer hetzelfde zijn. Met de Vibease worden sexfantasieën – bijna – werkelijkheid.

Tekst LotteLust

De Vibease vibrator connect met een app waarmee je erotische romans kunt downloaden. De keuze is reuze; er zijn 500 stoute verhalen die je beluistert als audiobook. En met de strategisch geplaatste Vibease worden erotische verhalen nóg spannender. 

Hoe werkt het?

Je downloadt de app, kiest een verhaal en legt de Vibease in de gewenste positie. Vervolgens zet je het audiobook aan en laat je de vibrator zijn werk doen. Het speeltje reageert op elke sexy scène uit het boek; jij kunt je fantasie de vrije loop laten en genieten. De makers van de gadget leggen uit: “Stel je voor dat je luistert naar ‘Fifty shades of Grey’ en je hoort: ‘Ik raak je zacht aan’. Op dat moment trilt de vibrator zacht. Als de stem zegt: ‘Ik grijp je hard vast’ gaat de vibrator harder trillen. Net als bij echte intimiteit word je verrast.”

Ultieme stimulatie

De Vibease wordt ook wel de eerste slimme vibrator genoemd, omdat hij body én mind tegelijk stimuleert. De vraag is alleen of je ooit nog een gewoon boek wilt lezen, na de intense ervaring met de Vibease.

Is dit too much voor jou? Lees dan gewoon zelf de opwindende verhalen op LotteLust.

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.