Sexstandjes die intimiteit vergroten

Emotionele intimiteit. Best een lastig woord, maar gemakkelijker te bereiken dan je denkt. In een relatie kan het soms zo zijn dat je je niet helemaal verbonden voelt met je partner. De aantrekkingskracht is er nog wel, maar op emotioneel vlak laat het wat te wensen over. Als jullie emotioneel op een hoger niveau willen komen, zijn deze vier standjes interessant. Niet praten, maar sex: voelen, zoenen, vertrouwen en kijken.

Vrouw on top

Een positie waarbij een man ligt en een vrouw bovenop zit of ligt. Aan emotionele intimiteit wordt gewerkt doordat hij moet vertrouwen op jouw beslissingen en bewegingen én hij bovendien vol zicht heeft op jouw (mooie) lichaam. Dit kan voor de vrouw wat ongemakkelijk zijn, maar doordat je kwetsbaar bent in dit standje, leer je hem wel vertrouwen. Voel je mooi!

Hou me vast!

In deze positie houdt de man de vrouw vast alsof ze zojuist in zijn armen is gesprongen. Zij met haar benen om zijn middel en haar armen om zijn nek, hij die haar in zijn sterke armen houdt en haar passievol kust en aankijkt. Kan niet beter toch?

Spoonen

Bij dit standje is er geen oogcontact, maar wordt het intens doordat de man de vrouw met zijn hele lichaam beschermt en vasthoudt. Opwindend! Doordat je elkaar niet aankijkt maar wel volledig lichamelijk contact hebt, kun je niet anders dan inspelen op elkaars gevoel.

Lotuspositie

Helemaal in elkaar verstrengeld met de lotuspositie. De man zit in de lotuspositie (benen zijn gekruist) en de vrouw zit bovenop hem, met haar gezicht naar hem toe. Bij dit standje is het heerlijk om rustig, maar intensief te bewegen.

Bron: Yourtango.com