Sexting

geroosterde venkel

Een nieuwe trend op het gebied van seks in sexting. Hierbij stuur je een smsje naar je partner (of iemand die je gewoon leuk vindt) met een naaktfoto van jezelf. Erg spannend, maar toch ook wel gevaarlijk.

Voorspel
Sexting is erg spannend, want je kunt het langzaam opbouwen. Per verstuurde foto heb je steeds minder aan. Eigenlijk houd je gewoon een striptease via de sms! Je partner zal het vast spannend vinden, want zulke foto’s tijdens een saaie werkdag maken de dag natuurlijk een stuk leuker. Het ideale voorspel dus. Enne, het is jullie geheimpje…

Geheimpje?
Nou ja, het is de bedoeling dat het jullie geheimpje is. Jouw foto’s kunnen namelijk ook op de verkeerde plek belanden! Grote kans wanneer de relatie voorbij gaat, dat je foto’s op het net verspreid worden. Bovendien kan het altijd zijn dat iemand meekijkt op de telefoon van je lief. Erg ongemakkelijk als zijn hele vriendengroep jouw blote kont heeft gezien.

Kortom, sexting is leuk en spannend, maar wees wel zeker van je zaak (en je partner). En alleen stoute woordjes smsen kan ook heel verleidelijk zijn.