Sextoy voor iedereen

geroosterde venkel

  
Het is een rabbitvibrator, clitorale massager, cockring, G-spot stimulator, prostaatmassager en meer! Dit speeltje is voor alles en iedereen – hem, haar, hem & haar, hem & hem, haar & haar. 

Het Zweedse PicoBong heeft naar eigen zeggen een revolutionaire uitvinding gedaan: ’s werelds eerste sexspeeltje dat voor iedereen is, ongeacht geslacht of sexuele voorkeur. De Transformer is te gebruiken door mannen, vrouwen, homo’s, lesbo’s en stellen. Het ding vervangt wel negen speeltjes, claimen de makers.

De Transformer lijkt op het eerste gezicht niets anders dan een 60 centimeter lange, flexibele staaf met een verdikking aan het begin en eind. Liefhebbers zien waarschijnlijk meteen de vele mogelijkheden van het felkleurige ding, dat 99 euro kost.

Of het sexspeeltje echt zo bijzonder is als de makers beweren, is nog niet duidelijk. De marketing is wel opmerkelijk. De fabrikant kondigt de Transformer aan in een ‘manifest’ met taalgebruik dat niet zou misstaan bij linkse radicalen. Het spreekt van een sexuele revolutie, een ‘vibrerende underground’. Volgens Adweek wordt er zelfs een citaat van de Franse filosoof Albert Camus bijgesleept om het speeltje aan de man te brengen. Bekijk deze video en oordeel zelf:

Bron: Picobong