Sexy scenario

geroosterde venkel

Het is heerlijk om door je lover leuk en origineel verrast te worden, maar het is ook zo geweldig om hem te verrassen. Hier is een leuk scenario voor een door jou geïnitieerde ondeugende avond voor twee.

Sms je man dat je iets leuks hebt gekocht voor vanavond en dat je niet kan wachten het te laten zien. Als hij vraagt wat het is, sms dan met een knipoog dat het een verrassing voor hem is en dat je belooft dat deze het wachten waard zal zijn…

Kom thuis tevoorschijn in een mooi lingeriesetje en vraag hem om mee te gaan naar de slaapkamer. Eenmaal in de slaapkamer vraag je hem zijn bovenkleding uit te trekken en plaats te nemen op bed. Als hij op bed ligt, zeg je dat hij zich aan jou over moet geven en doe je hem een blinddoek om. Zodra hij niets meer kan zien, begeleid je zijn handen een voor een naar boven om ze aan het bed te boeien. Zodra de handboeien vast zitten, trek je zijn broek uit en bevestig je ook de boeien om zijn enkels.

De controle weggeven is erg opwindend voor hem, omdat hij geen idee heeft wat je aan het doen bent en wat voor spannend avontuur hem te wachten staat. Tover nu je LELO Tantra Plaagveer tevoorschijn en streel zijn gevoelige plekjes. Ga van onder en boven langzaam naar zijn kruis, maar raak deze niet aan tot hij gek wordt van verlangen. Doe dan de blinddoek af en begin jezelf met de blinddoek te strelen. Als je er klaar voor bent, trek je sensueel je lingeriesetje uit en laat je hem nog verder branden van verlangen.

Doe vervolgens de blinddoek weer voor zijn ogen en pak je flesje met siliconenglijmiddel. Doe een gulle hoeveelheid in de hand en laat je fantasie de vrije loop…

Leuke tip: Ontvang € 5,- korting op je bestelling door Willie.nl te liken op Facebook via deze link!