Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Single and ready to mingle? Facebook komt met datingdienst

Tinder

Move over, Tinder, Happn en Badoo. Er is een nieuwe datingservice op komst: Facebook Dating. Dat maakt Facebook bekend op zijn blog.

Facebook stort zich op de liefdesmarkt. Het socialmediaplatform komt met een datingservice die vanaf  donderdag beschikbaar is in twintig landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Suriname en Thailand. In 2020 komt Facebook Dating naar Europa.

Profielen

Om het platform te kunnen gebruiken, moet je je bij Facebook aanmelden. De app suggereert vervolgens andere gebruikers met wie er misschien een klik is, gebaseerd op jouw voorkeuren, interesses en andere dingen die je doet op Facebook. Daarna kun je op het profiel van anderen reageren. ‘Al je activiteiten op Dating blijven op Facebook Dating, ze worden niet gedeeld met de rest van Facebook,’ benadrukt Facebook.

Instagram

Ook Instagram komt bij de datingdienst om de hoek kijken. Zo kunnen gebruikers instellen dat hun Instagram-posts automatisch ook op hun datingprofiel verschijnen. Stories die mensen op Facebook en Instagram zetten, kunnen binnenkort ook worden doorgeleid naar de datingdienst.

Geheime vlam

Heb je een stiekeme crush in je eigen lijst met Facebook-vrienden of Instagram-volgers? Dan kun je hem of haar in een geheime ‘crush-lijst’ zetten. Als de ander dat ook doet, worden jullie aan elkaar voorgesteld. Gebeurt dat niet, dan blijft het een geheimpje tussen jou en Facebook.

Bron: ANP
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.