Single de feestdagen in!

geroosterde venkel

Geen discussies over wiens familie wanneer, wel cadeaus geen cadeaus, budgetbepalingen… jij bepaalt wat je doet, wanneer je dat doet en met wie je het doet. Heerlijk!

Als single heb je het vooral tijdens de feestdagen goed voor elkaar. Alles gebeurt zoals jij dat wilt! Dit staat je te wachten voor de komende feestdagen:

Versieren
Sleep de grootste kerstboom die kunt vinden mee naar huis, en tuig hem, en de rest van je huis, helemaal op zoals jij het mooi vindt. Over the top kitsch, of naturel. Bewegende en zingende kerstmannen, lampjes, leef je helemaal uit.

Feesten!
Op de een of andere manier hebben singles het voor elkaar gekregen dat de leukste, spetterendste en spannendste feesten en activiteiten, speciaal voor hen georganiseerd worden! Deze feesten en activiteiten zijn zó in trek dat zelfs niet-singles zich voordoen als single om er maar vooral bij te mogen zijn. Dat zegt natuurlijk al genoeg.

Alle tijd voor je vrienden en familie
Ook al worden de twee kerstdagen een beetje opgerekt, met ‘kerstavond’ en soms hoor je zelfs iemand praten over een derde kerstdag (?), toch moeten veel mensen zich deze twee dagen in allerlei bochten wringen om alles en iedereen te pleasen. En om dan ook nog gezellig te zijn… Zie je het al voor je? Jij als single hoeft daar gelukkig niet aan mee te doen. Jij bepaalt bij wie je op bezoek gaat. En dan nog: Als single hoef je je maar om 1 familie druk te maken, namelijk de familie die je al het langst en het best kent: Jouw familie!

Misschien is het leuk om je familie bij jou thuis uit te nodigen. Dan bepaal jij hoe het feest verder loopt.

Verder heb je alle tijd voor je vrienden en (niet onbelangrijk) voor jezelf. Geen maagpijn door kerststress voor jou!

Lekker weg
Je hoeft natuurlijk helemaal niet thuis te blijven! Het begint trouwens sowieso een trend te worden om weg te gaan tijdens Kerst en Oud & Nieuw, ook bij niet-singles. 1 op de 6 Nederlanders wil graag weg tijdens de feestdagen. Blijkbaar brengt thuis blijven tijdens de feestdagen, en alles wat daarbij komt kijken, zoveel stress met zich mee, dat veel mensen er toch voor kiezen om er maar even helemaal niet meer te zijn!

Hou je van de wintersport? Dan zijn er in deze periode tal van mogelijkheden om heerlijk te genieten van de sneeuw in leuk gezelschap!
Dit zijn wat voorbeelden:
Snowvibes
One2gether
singlesnow

Big no-no trouwens: Laat je niet verleiden door die te gebruinde, maar toch fout aantrekkelijke skileraar… tenzij je zelf ook alleen op een avontuurtje uit bent. Maar het is misschien leuker om met iemand te flirten die ook weer mee naar Nederland gaat!

Shoppen!
Geen kerstvakantieplannen? Mooi! Dan kun je heerlijk, ongegeneerd gaan shoppen voor jezelf! Of misschien moet je nog heel even wachten, want de grote uitverkoop begint natuurlijk pas na de kerst! Maar hoe dan ook, op wat cadeaus voor je dierbaren na, kun jij je budget lekker aan jezelf opmaken. Neem de gelegenheid dan ook te baat om jezelf schandalig te verwennen! Je hebt nog heel het nieuwe jaar om weer normaal te doen… 

Op de bank hangen
Moegevierd en moegefeest? Dan kun je lekker in je lievelingsjoggingbroek op de bank gaan liggen om bij te komen. Lekker zappen langs alle herhalingen van je favoriete series en films. En nee, je hoeft niet naar het Studio Sport jaaroverzicht te kijken. Tenzij je dat zelf wilt, natuurlijk!

Wat je ook doet, namens heel Vrouwonline wensen we je hele fijne feestdagen toe!