Single en herkenbaar

geroosterde venkel

Mannen zijn ook onzeker. Ze weten vaak niet of een vrouw vrijgezel is en durven geen blauwtje te lopen. Hoe zorg jij ervoor dat je wordt herkend als single? Zo:

Maak oogcontact
Maak oogcontact. Oogcontact is heel belangrijk. Kijk eerst of je een leuke man ziet. Gespot? Kijk dan vooral naar hem en niet teveel in het rond, dan wordt hij onzeker.

Lach
Maak oogcontact en lach. Als je naar hem lacht, geef je hem het gevoel dat je echt interesse hebt en is de kans groot dat hij naar je toe komt.

Praat
Als je met veel mannen praat, heeft hij in de gaten dat je single bent. Zorg daarna wel voor oogcontact en lach naar hem, anders weet hij niet dat je interesse hebt.

Kijk naar stelletjes
Kijk je vaak naar stelletjes? Dan denkt hij vast dat je single bent en terugverlangd naar de tijd dat jij ook een geliefde had. Hij ziet dit en grijpt zijn kans.

Raak hem aan
Vind je hem leuk? Raak hem subtiel aan of leg je hand op je eigen arm. Zo laat je zien dat je hem aardig vindt en dat je het fijn zou vinden als hij je aanraakt. Voor hem weer een teken dat je single bent.

Klets
Klets je aan een stuk door over je dagelijkse bezigheden? Hij denkt dat er thuis niemand op je wacht. Je moet je verhalen bij een ander kwijt en doet dat bij hem. Pas dus op: doe geen verslag van jouw leven aan de creepy baas.

Ga uit!
Als je elk weekend weer op stap gaat met je vriendinnen, in hetzelfde café, dan kom je single over. Waarom? Het mannenbrein denkt dat vrouwen met een vriend in het weekend geen tijd hebben om te stappen en veel bij hun vriend zijn.

Dans
Zonder jij je af van je vriendinnen? Loop je in je eentje rond in het café en dans je met verschillende mannen? Dan geef je signalen af dat je single bent.

Doe aardig
Geen interesse in een man? Doe niet te aardig, dan denkt hij dat je bezet bent. Vrouwen die een relatie hebben, doen volgens mannen minder aardig omdat ze al een vriend hebben. Waarom zouden we dan nog aardig doen tegen anderen?

Bron: Askmen.com