Slachtoffer aanslag Boston gaat trouwen met zijn verpleegster

geroosterde venkel

Een foto van de verlovingsring om de vinger van Kristina D’Agostino. De foto werd gemaakt voor een reuzenrad in Lyon.

De bomaanslag op de marathon van Boston in april heeft toch nog iets positiefs opgeleverd. Eén van de slachtoffers die met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis moest, werd verliefd op één van zijn verpleegsters. De twee zijn nu verloofd.

James Costello liep bij de aanslagen op 15 april onder meer brandwonden op. Hij kreeg op zijn rechterarm en -been huidtransplantaties. Na diverse operaties – en een ontmoeting met president Obama, die de slachtoffers in het ziekenhuis kwam opzoeken – werd hij voor de laatste fase van zijn herstel overgebracht naar het Spaulding Rehabilitation Hospital.

‘Goed hart’

Daar ontmoette hij verpleegster Krista D’Agostino, meldt WCVB. De twee bleken gemeenschappelijke kennissen te hebben. “Na een paar gesprekken met haar besefte ik niet alleen hoe mooi ze was, maar ook wat voor een goed hart ze had”, schreef Costello op Facebook. Hij vroeg haar voor een date, het klikte, en sinds kort zijn de twee verloofd. Costello deed zijn huwelijksaanzoek in Lyon, tijdens de ‘Heroes Cruise’. Dit is een reis naar Europa met andere slachtoffers van de aanslagen.

“Ik besef nu waarom ik betrokken was bij deze tragedie”, aldus Costello. “Het was om mijn beste vriendin en de liefde van mijn leven te ontmoeten.”

Bron foto: Facebook
Bron: BuzzO

Lees ook: Boze politiefotograaf geeft foto’s verdachte aanslag Boston vrij