#Sletvrees: hoeveel bedpartners heb jij gehad?

geroosterde venkel


Sletvrees: de angst om voor slet uitgemaakt te worden. In de nieuwe docu van Sunny Bergman kaart het taboe ‘bedpartners van vrouwen’ aan. Het trending topic maakte ons in ieder geval al erg nieuwsgierig.

Vrouwen die met veel verschillende mannen het bed in duiken worden vaak gezien voor slet, maar mannen die met veel vrouwen naar bed gaan, krijgen een schouderklopje. Deze dubbele standaard komt vaak voor en er bestaat een taboe rond het aantal bedpartners van vrouwen versus mannen.

Onderzoek

De cijfers liegen er niet om: jonge vrouwen willen liever geen vriendinnen die met meer dan 20 jongens sex hebben gehad, dat blijkt uit onderzoek. Verder zou tien het perfecte aantal bedpartners zijn, volgens zowel mannen als vrouwen. Niet teveel, niet te weinig. Het is dus niet zo gek dat ook blijkt meer de helft van de vrouwen liegt over het aantal mannen waarmee ze het bed heeft gedeeld. Zo seksueel bevrijdt als we dachten, zijn we helemaal niet!

In de 3Doc: Sletvrees? van 14 november verkent Sunny Bergman het denken over de vrouwelijke seksualiteit. Ze vraagt mensen hoeveel seksuele partners ze hebben en daar kwamen veel verschillende antwoorden uit. Bekijk alvast een preview hieronder:

Vrouwonline is erg benieuwd naar jouw mening over het onderwerp. Heb jij sletvrees of durf jij eerlijk te vertellen hoeveel bedpartners je hebt?