Spannend en ondeugend

geroosterde venkel

Dat laatste heeft één bedrijf wel erg goed begrepen. Agent Provocateur is de meester in het ontwerpen van ondeugende lingerie met een flinke dosis seks. Gemaakt voor in de slaapkamer met maar één doel: hem verleiden…

Agent Provocateur
Volgens dit merk moet passie en intimiteit toegejuicht worden, omdat het verkennen van je diepste verlangens en fantasieën je leven verrijkt. Dat zijn dan ook precies dé kenmerken van hun lingeriesetjes. Inspiratie halen ze uit het bedrijfsleven en het boudoir. Een vreemde combinatie, maar wel één die veel voorkomt in fantasieën en de kracht van vrouwen onderstreept.

Speciaal voor de kerst hebben ze nu een collectie met spannende lingerie en nachtkleding. Leuk om te krijgen en leuk voor jouw partner om te geven. Vraag dus dit jaar geen boek voor kerst, maar een spannend setje. Dan weten jullie zeker dat het dit jaar geen saaie Kerst wordt…


Christine le Duc
De meeste vrouwen denken bij deze naam aan een seksshop. Dat is ook wel een beetje waar, want de winkels liggen vol met speeltjes en erotische films. Maar Christine le Duc verkoopt ook lingerie. Kinky lingerie en zweepjes, maar als je goed kijkt kom je ook “normale” spannende lingerie à la Agent Provocateur tegen.

Hunkemöller
Vind je de genoemde lingerie iets te pikant? Dan kun je altijd nog terecht bij de Hunkemöller. De Bodique by J. Hunkemöller lijn van dit merk heeft dezelfde uitstraling als Agent Provocateur, maar komt met een mooi prijskaartje.


En, wat staat er dit jaar bij jou op het verlanglijstje?