Tijd voor iets nieuws: 5 spannende plekken om seks te hebben

spannende plekken seks

Heeft je seksleven een boost nodig en word je gek van de saaie slaapkamer? Tijd om iets nieuws uit te proberen. Begin eens met een andere plek. Deze 5 spannende plekken zijn het zeker waard om eens uit te proberen.

1. De achtertuin

Deze plek is perfect als je liever niet te ver weg bent en in je eigen veilige omgeving wil blijven, maar tóch iets anders wilt uitproberen. Niet alleen voel je je misschien meer op je gemak, maar je hebt ook je eigen spullen om het zo comfortabel mogelijk te maken. Ligstoelen, dekens, lounge set, noem het maar op. Het enige nadeel is dat je misschien een beetje zachtjes moet zijn, want of je nu wil dat de hele buurt kan meegenieten?

2. De duinen

Deze plek is niet alleen prachtig en heel romantisch, het is ook nog eens lekker afgelegen. Let wel op dat je iets van een deken meeneemt om op te liggen, anders zal er zand komen op plekken waar je het liever niet vindt.

3. Het bos

Nog zo’n prachtige plek in de natuur. En ook een die heerlijk afgelegen kan zijn, maar je moet wel wat beter zoeken voor een plekje van het wandelpad af. Zeker in deze tijden en met het mooie weer kan het een stuk drukker zijn in het bos. Maar misschien vind je dat stiekem juist spannend.

Lees ook:
Laag libido? Deze voedingsmiddelen kunnen daarmee te maken hebben

4. De auto

Deze is misschien al een bekende, maar dat maakt hem niet minder spannend. Of het nu een vluggertje is op een parkeerplaats of romantisch ergens met een mooi uitzicht… Je kan het zelf zo speciaal maken als je wilt. Het is helaas niet de meest comfortabele plek, maar daar vinden jullie vast een oplossing voor.

5. Een parkeergarage

Of je er nu zelf met de auto staat of naar binnen bent geglipt, een parkeergarage is ook een spannende plek om eens uit te proberen. Let hier wel goed op, er hangen vaak camera’s in deze garages. Betreden op eigen risico dus…

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Ze.nl | Beeld: iStock