Spannende seksplekjes

geroosterde venkel

Ben je het een beetje zat om seks in je slaapkamer te hebben? En heb je de bank en badkuip al vaker geprobeerd? Dan kun je op deze zes plaatsen met volle teugen genieten van je (seks)partner.

Op het balkon
Als je een privébalkon hebt, dan is dit de perfecte plek om te vrijen. Heb je een balkon waar anderen jou kunnen zien? Scherm dan gewoon het balkon af. Zorg er wel voor dat je het genoeg afschermt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat een buurman naar jullie gluurt. Soms kan het echter juist spannend zijn als anderen jullie kunnen zien…

In de auto
Misschien heb je al eens eerder seks gehad in de auto, vroeger bijvoorbeeld, tijdens een date met je vriend of vriendin. Maar als je getrouwd bent (of lang samen), kun je deze jeugdervaring opnieuw beleven. Rijd wel naar een locatie waar jullie niet worden gestoord of waar jullie niet door de politie worden betrapt.

In de open lucht
Als je een avontuurlijk type bent, haal dan je tent tevoorschijn en ga ergens kamperen. Onder de sterren, midden in de natuur, zul je zeker intens de liefde bedrijven. In het tentje zelf kan het overigens ook erg sexy zijn.

In de keuken
Wat is er leuker dan (onverwacht) door je lief verleid worden in de keuken als jij er net aan het rommelen bent? Dit maakt je relatie zeker spannender. Leg natuurlijk wel even alle messen en ander keukengerei aan de kant.

In de lift
Probeer eens een vluggertje in de lift. Zoek hierbij wel even een lift uit die nooit zo druk is, anders worden andere mensen zwaar verrast door jullie. Ook kun je je vinger bij de knop houden, voor het geval dat de liftdeuren onverwachts openen.

In het zwembad
Seks in het zwembad is leuk. Probeer wel een privéplekje te vinden, want anders kan iemand met een duikbril iets ontdekken wat je – waarschijnlijk – liever privé houdt.

Bron: The Times of India