Speelkwartier

De redactie van VIVA test de komende tijd allerlei spannend spul waar je je seksleven weer wat mee kan opleuken. Iedere maand behandelen we een speeltje. Wordt het de Tarzan, de Purple G-Sensation of een van de andere duizend sexspeeltjes? Tijd voor een test!

Wat: We-Vibe-3
Prijs: € 87,99
Waar: via Pabo.nl

Eerste indruk? Wat een leuk ergonomisch vormgegeven dingetje. Het heeft iets weg van een siliconen kabouterboemerang, die in een discreet huisje annex oplader woont, inclusief afstandsbediening. Al met al zeer intrigerend. Zeker omdat je deze vibrator met z’n tweeën gebruikt.

Wat belooft het? “Hij stimuleert zowel de G-spot als de clitoris van de vrouw en – bij standje doggy style – bovendien het scrotum en het perineum van de man. Hij is heel eenvoudig te bedienen met een draadloze afstandsbediening. De siliconen We-Vibe 3 is waterproof en in te stellen op zes verschillende vibraties,” aldus Pabo. Klinkt geweldig, en garde dan maar.

Wat doet het? Het is nogal wennen, zo’n vieb voor twee. Veel gehannes, geploeter en gegiechel viel ons ten deel. “Nee, wacht even.” “Hè?” “Wow! Nee, te hard!” “Wat doe je nou?” Dat soort scènes. Lekker was het uiteindelijk wel, maar lang duurde het niet. Het mannelijke testlid kon het niet meer ophouden. De conclusie: een groeibriljantje, dat enige oefening vergt.

Eindoordeel: ♥♥♥

♥ Mwuah

♥ ♥ Oja

♥ ♥ ♥ Jaaa

♥ ♥ ♥ ♥ JA! JA!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Oh. My. God.

Credits hoofdafbeelding: Radio Saígon