Speelse konijntjes en trillende eitjes

geroosterde venkel

Als het lekkerder weer wordt hebben we allemaal meer zin. In alles. Dus ook de lichamelijke behoeften nemen toe. Wist je bijvoorbeeld dat in de zomertijd de meeste kinderen worden verwekt? Maar je hebt er natuurlijk niet altijd een ander voor nodig! Daarom hebben we de negen leukste voorjaarsspeeltjes uitgezocht. Ook die met paaskorting!


1. Tril ei
van €19,12 naar €15,30 Dit vibrerende met 10 verschillende standen heeft ook een afstandsbediening. Zodat je partner jou ook kan verrassen met de afwisselende trilfuncties.

2. B3 Onyé Galerie Vlinder – Vibrator €35,99 Dit discrete speeltje ziet er erg mooi uit. Je ziet er niet vanaf dat hij je met drie verschillende snelheden kan verwennen. Zelfs onder de douche.

3. O-Bunny Vibrator van €20,64 naar €16,51 De ondeugende oren van deze schattige bunny bevatten twee krachtige maar geruisloze motoren.  Met 10 vibratiestanden stimuleren deze beide kanten van de clitoris.

4.  Happy Rabbit Realistische Vibrator van €33 naar €26,40 Eén van de nieuwste speeltjes is deze Happy Rabbit Realistic een luxe siliconen vibrator die een realistische vorm met krachtige vibratiestanden en een externe stimulator combineert voor ongelooflijke orgasmes.

5. Iroha by Tenga Vibrator van €10 naar €8Deze budgetkeuze is een mooi vormgegeven single-speed vibrator. De Iroha is schattig en zo klein als je handpalm.  Een reisvriendelijk formaat dat ook waterdicht is, dus de iroha mini kan overal met je zijn, op elk moment, thuis, in bad of op vakantie.

6. O-Remote control eitje van €26,07 naar €20,86 Een vibrerend roze siliconen (paas)eitje dat je middels een afstandbediening  naar vijf verschillende standen kunt switchen.

7. Seven Creations Vlinder Duo Vibrator €49,75 Je beleeft dubbel zoveel plezier aan deze vibrator met ondeugende vlinder. De parels in de top roteren in wel 6 verschillende snelheden, terwijl de vlinder je clitoris stimuleert met wel 7 verschillende vibratie patronen.

8. Keith Haring Egg Street 6 Pcs. Masturbator van €19,00 naar 15,26 Versierd met de cartoonachtige schilderingen van de Amerikaanse kunstenaar Keith Haring maakt dit ei tot een waar kunstobject. Natuurlijk is hij niet alleen om naar te kijken. Jullie zien het goed dit speeltje is voor de man. Lijkt het je niet een heel spannend en opwindend idee om tegelijkertijd  jezelf te verwennen terwijl je je partner dit ei geeft?

9. Geheime Vlinder – You 2 Toys €22, 37 Speeltjes kun je ook heel goed samen gebruiken. Er kan een hele nieuwe wereld voor jullie opengaan als je ontdekt hoe deze vlinder tijdens het vrijen tussen jullie in ligt. Hij prikkelt, vibreert, streelt en stimuleert je intiemste plekjes zodat je samen met je partner tot een heerlijk orgasme komt.