Spontane seks

geroosterde venkel

Seks moet wel opwindend blijven en hoe kun je dat nu beter doen dan je partner sexy en spontaan te bespringen? Laat smoesjes als ‘ik heb hoofdpijn’, ‘ik ben moe’ of ‘ik heb het te druk’ achterwege, want het is belangrijk dat je seksleven levendig blijft. We hebben een paar ideetjes voor je opgesomd.

Nachten vrijen
De alledaagse routine sluipt er snel in, zoals seks hebben voordat je gaat slapen. Daarom raden experts je aan om de dingen te doen die je als stelletje al deed. Hele nachten vrijen en knuffelen, kortom: geniet van elkaar. Je huwelijk hoeft geen sleur te zijn, wees spontaan en doe net zo stout als vroeger.

Nieuwe plekjes
Geplande seks hoeft niet saai te zijn. Je kunt samen met je partner plekjes in en rondom het huis ontdekken waar jullie ‘het’ nog niet hebben gedaan. De slaapkamer is meestal niet zo’n succes, omdat we vaak zo’n druk leven hebben en we zo moe zijn, dat de seks erbij in schiet.

Knuffelen
Wanneer heb jij jouw lief voor het laatst geknuffeld? Geef hem eens een spontane knuffel en een kus. Misschien raken jullie hierdoor opgewonden en heb je spontane seks zoals nooit tevoren.

Seksstandjes
Praat over seksstandjes die jullie al geprobeerd hebben. Je hoeft hiervoor niet eens vieze praatjes te houden. Discussieer over jullie herinneringen en herbeleef de standjes. Denk er niet over na, maar laat je helemaal gaan en de nieuwe standjes ontwikkelen zich vanzelf.

Verrassing
Wanneer heb je hem voor het laatst verrast? Staat je partner onder de douche, glip er dan bij wanneer hij het niet verwacht. Is seks onder de douche niets voor jou? Trek een sexy doorschijnend jurkje aan en ga voor de tv staan als je partner voetbal kijkt. Plan een speciaal avondje voor jullie tweeën, zonder afleiding van buitenaf.

Opwinding
Stuur je partner midden op de dag een sms’je of e-mail en probeer hem op te winden. Wie weet komt hij eerder naar huis om jou eens lekker te verwennen.

Verras jij je partner wel eens met spontane seks?