Spuiten en slikken: met deze tips swallow je moeiteloos

plekken seks

Het hóeft natuurlijk niet, maar je doet hem wel een enorm geil plezier wanneer je zijn liefdeselixir af en toe doorslikt. Met deze tips swallow je moeiteloos.

Tekst Fleur Meijer | Beeld Shutterstock

Magic trick

De smaak van sperma, die doorgaans ergens tussen papiermaché en lauwe brie in zit, is de voornaamste reden dat veel vrouwen moeite hebben met slikken. Hem fruit voeren werkt helaas niet altijd. Daarbij heeft zijn lichaam tijd nodig om de fruitsuikers in het witte goud op te lossen, dus smaakt het niet meteen beter. Gelukkig is er een instant fix: verbloem de boel met mondwater. Net voor het feest aanvangt, spoel je je mond even goed door. Het liefst met een watertje met munt of citroen, zodat de frisheid lekker in je mond blijft hangen. Bijkomend voordeel: het verkoelende effect zorgt bij hem voor een extra prikkelende sensatie. Mond- en mindblowing: wat wil je nog meer?

Smooth operator

Op een dieet van verschraald bier, knoflooksaus en kiloknallervlees is de kans groot dat zijn goedje per kerende post weer terugkomt. Fruit als mango, banaan, aardbeien en ananas maken zijn sperma daarentegen zoet en daardoor niet onprettig van smaak. Gooi er dus flink wat smoothies in en je slikt zelf net zo smooth.

Rustig beginnen

Als je moeite hebt met slikken, is het goed om met een klein beetje te beginnen. Het is echt niet nodig om meteen het hele shot weg te werken. Start gewoon met een kleine hoeveelheid en voer die langzaam op. Op deze manier kun je wennen aan de smaak en textuur en wordt het de volgende keer makkelijker om meer door te slikken. Enne… denk ook nog even aan je bijtreflex wanneer hij voor de eerste keer in je mond komt en je misschien schrikt van zijn lanceringskracht…

You’re in charge

Samantha zei het al in Sex and the city: ‘You may be on your knees, but you’ve got him by the balls.’ Jij hebt de controle, jij bepaalt het tempo, jij bepaalt hoe diep je hem in je mond neemt en jij bepaalt of je wel of niet doorslikt. Dus, ten overvloede wellicht: laat je nooit dwingen om iets tegen je zin in te doen. Als je gestrest bent of te veel druk ervaart, werkt het sowieso niet. Dus ontspan en ga uit van jezelf!

Dit artikel is afkomstig uit VIVA 37-2017. Abonnee worden of een losse editie van VIVA bestellen? Klik hieronder:

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «