Because it’s written in the stars: in deze datingapp kun je filteren op sterrenbeeld

datingapp

Misschien is het je al eens overkomen: je ziet een leuk iemand voorbij komen op je datingapp en swipet naar rechts. Er ontstaat een match en hey, hij blijkt ook nog eens leuk en charmant te zijn. Het gesprek verloopt als vanzelf en je ziet het eigenlijk wel zitten. Maar dan zegt hij opeens dat zijn sterrenbeeld Leeuw is. Wát, Leeuw?! Na je ex wilde je nooit meer een Leeuw. Welnu, met de nieuwe filter van Bumble is dit risico uitgesloten.

En voordat je verder leest: wij hebben niets tegen Leeuwen!

Cupido schiet met sterren

Datingapps worden steeds geavanceerder. Je kunt filteren op lengte, sport, alcohol, roken, opleiding, huisdieren, religie, kinderen of zelfs cannabis. Toch miste er volgens Bumble een essentiële filter binnen hun datingapp, namelijk de filter voor sterrenbeelden. Want na drie mislukte dates met sterrenbeelden in de categorie ‘water’ wil je niet opnieuw diezelfde fout begaan, toch?

Afgelopen december rolde Bumble de nieuwe feature stilletjes uit. Mét succes, want er klinken lovende reacties op social media.

Fout sterrenbeeld = spanning

Toch klinken er ook negatieve geluiden. Want het uitsluiten van bepaalde sterrenbeelden wordt door sommige astrologen als zonde gezien. ‘De tekenen waarvan wordt gezegd dat ze de slechtste zijn voor jou, kunnen juist de leukste zijn. Passie ligt in spanning! Te veel compatibiliteit betekent verveling,’ aldus een anonieme astrologe tegenover The Cut. 

Welk sterrenbeeld ga jij er als eerste uitfilteren?
Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: The Cut | Beeld: iStock
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.