Oh jee: deze sterrenbeelden hebben het snelst last van jaloezie

Sterrenbeeld jaloezie

Zodra je partner ook maar naar iemand anders kijkt, voel je een steek door je maag gaan. Last van jaloezie? Jij? Totaal niet. Toch kun je het ook deels aan je sterrenbeeld wijten dat je nu eenmaal wat afgunstiger bent aangelegd. Is dat even een mooi excuus.

Lees ook:
Aha: dit zijn de slechtste eigenschappen die bij jouw sterrenbeeld horen

Sterrenbeeld jaloezie

Misschien niet per se een goede eigenschap, want vertrouwen is toch wel het belangrijkste in een relatie. Maar een beetje jaloezie geeft alleen maar aan dat je jouw partner niet kwijt wil. En daar is op zich niks mee, toch? Deze sterrenbeelden hebben er net wat meer ‘last’ van dan anderen.

Ram (21 maart t/m 19 april)

Als Ram ben je lekker impulsief en ga je geen avontuur uit de weg. Toch schuilt daarin ook jouw valkuil: geduld hebben is nu eenmaal niet je sterkste kant. Driftig, jij? Totaal niet. Ook heb je soms wat moeite om andere mensen te vertrouwen. Tel alles bij elkaar op en je jaloerse kant komt af en toe zomaar naar boven. En ja, daar horen ook flink wat confrontaties met je partner bij. Oeps.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Hee Maagd, iets minder perfectionistisch is ook goed. Doordat je jezelf continue vergelijkt met anderen, kan jaloezie zich makkelijk laten zien. Is die persoon niet veel leuker dan jij? Tijd om daarmee te stoppen, want niet alleen is het ontzettend slecht voor je eigenwaarde (en je bent gewoon amazing)ook heeft je partner waarschijnlijk niks fout gedaan om deze achterdocht te verdienen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Ai, ai, ai, Schorpioen. Jealous, much? Doordat je vol passie zit, weet je maar al te goed wat je wel én niet wilt. En je zult dat doel bereiken, welke obstakels je daarvoor ook uit de weg moet ruimen, euh, overwinnen. Dingen loslaten kan dan ook behoorlijk lastig zijn, zeker in de liefde. Een sneer is zo gemaakt, dus probeer eerst na te denken voordat je wat zegt. Want was die afgunst wel echt nodig?

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Door jouw grote ambitie, zul je alles op alles zetten om je doelen te bereiken. Iemand die jou hierin dwarsboomt zal dan ook te maken krijgen met je jaloerse kant. En die is niet al te prettig. Delen zit nu niet bepaald in jouw DNA en daardoor kom je soms behoorlijk bezitterig over. Leer dat het soms ook goed is om te sparren met anderen. Wie weet tot welke inzichten je komt.

En, heeft jouw sterrenbeeld last van jaloezie?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!