Deze drie sterrenbeelden hebben extra geruststelling nodig binnen een relatie

sterrenbeelden geruststelling

Houdt hij of zij echt wel zoveel van je? Maar hallo, waarom laat je partner dat niet eens wat vaker blijken? Herken je je hierin, dan behoor je waarschijnlijk tot de drie sterrenbeelden die wat extra geruststelling nodig hebben binnen een relatie.

Sterrenbeelden geruststelling

Zowel de Kreeft, Vissen als Waterman wil graag regelmatig even horen dat ze heus wel geliefd zijn. Natuurlijk zeggen we allemaal geen ‘nee’ tegen wat bemoedigende woorden. Maar ben je samen met een van deze sterrenbeelden? Dan kun je op deze signalen letten. Zo weet je altijd wanneer je misschien nét dat tandje bij moet zetten.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Gevoelig, jij? Nee joh. Herken je jezelf he-le-maal niet in. Dit sterrenbeeld wil maar wat graag de blijvende liefde vinden, maar dat is soms knap lastig door alle onzekerheden. De opgetrokken muren brokkelen pas af als ze continu gerustgesteld worden door hun partner. Een relatie of aan het daten met dit teken? Dan helpt het door ervoor te zorgen dat de Kreeft zich veilig voelt samen met jou.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ook Vissen zijn een behoorlijk emotioneel teken. Hun stemming kan van het ene op het andere moment omslaan. Dat zorgt voor een hoop creativiteit, maar maakt ze misschien soms ook een beetje zweverig. Ze hebben houvast nodig, ook van hun partner. Maar diegene moet wel met behoorlijk wat romantiek komen: van het fluisteren van bevestigende woorden wordt dit sterrenbeeld wel warm. Doe je dit te weinig? Dan kan het zijn dat je lief begint met je te controleren.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Wil je wat positiviteit in je leven, dan moet je bij de Waterman zijn. Toch is dit meteen ook de grootste valkuil van dit teken: ze doen misschien alsof alles goed gaat, maar er gaat heel wat schuil achter die charmante glimlach. Dit sterrenbeeld wil graag met hun lief over hun diepste emoties praten, maar tegelijkertijd vinden ze het lastig om mensen binnen te laten. Hoe toon je dus dat je er voor deze persoon bent? Nou, met zowel bemoedigende woorden, maar ook door het te laten zien met je daden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Elite Daily | Beeld: Unsplash
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!