Déze sterrenbeelden zullen in juni veel geluk vinden in de liefde

sterrenbeelden-liefde-juni

Dat 2021 is astrologisch gezien een bijzonder jaar, dat wisten we natuurlijk al. Ook deze maand staat ons weer een hoop te wachten. De zonsverduistering en Mercury in Retrogade bijvoorbeeld. Kortom: er is veel drama, veel verandering en we moeten vooral heel veel dingen loslaten. Maar gelukkig is er in juni ook nog ruimte voor de liefde, en dan met name voor déze vier sterrenbeelden. 

Chaotisch

Ben jij de laatste tijd erg chaotisch? En gaat alles mis? Geen zorgen, de meeste van ons zullen zich daar in herkennen. Mercury is weer in Retrogade. Dit zorgt voor een tijd van miscommunicaties en veranderingen, maar ook vooral voor een hele hoop chaos. En daarbovenop is het ook nog eens eclips-seizoen, wat nog meer drama met zich meebrengt. Pff…

Mercury Retrogade

Maar gelukkig is er ook goed nieuws! Mercury Retrogade duurt namelijk maar tot 22 juni. En daarna komt de positiviteit weer terug. Dat is goed nieuws voor deze vier sterrenbeelden, die kunnen eind juni namelijk rekenen op een ‘love boost‘:

Kreeft

In juni zet de Kreeft zichzelf even op nummer 1! Goed zo, blijf dat vooral doen. Het is goed om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Ook zul je deze maand merken dat er veel veranderingen op je wachten. Dat is niet altijd even makkelijk, maar betekent gelukkig niks slechts voor je toekomst. De volle maan van 27 juni gaat ervoor zorgen dat je liefdesleven een boost krijgt. Je bent klaar om te settelen, en het zal magisch worden!

Maagd

Op dit moment zul je waarschijnlijk het gevoel hebben dat je plannen worden tegengehouden. Maar geen stress! Na 22 juni komen er goede tijden aan voor jou. Alles zal vanzelf weer goed komen. Ook voor jou zal de volle maan veel liefde met zich meebrengen. Ben je al een poosje vrijgezel en staat je liefdesleven op on hold? Dan zal daar heel snel verandering in komen.

Leeuw

Iedereen wil deze maand wel wat van je.  Je bent populair! En niet alleen op vriendschappelijk gebied, want ook je liefdesleven krijgt een boost. De volle maan zal namelijk Venus op je pad brengen. Hierdoor zul je heel veel aandacht krijgen van potentiële liefdespartners. Oe la la!

Lees ook
Déze drie sterrenbeelden zijn het beste in tongzoenen

Tweeling

Deze maand mag je jezelf best even verwennen Tweeling. Want je verdient het! De nieuwe maan heeft voor jou gevoeld als een nieuwe start. Een nieuw begin. Het is tijd om plannen te gaan maken voor de toekomst. Er zal door de volle maan ook veel liefde in jou leven komen. Je hebt de volledige focus bij je nieuwe scharrel die deze maand in je leven zal komen. Vergeet niet te genieten Tweeling! You only live once.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Beautify | Beeld: GettyImages